Vad är hygge och vem är jag?

Med mitt ursprung från Danmark så har hygge varit ett ord & en känsla som varit djupt rotad inom familjen och den danska själen genom hela min uppväxt. Grundläggande kan hygge beskrivas som en mysig och varm atmosfär där man tar sig tid at njuta av det goda i livet tillsammans med människor man tycker om.
 

Hygge är alltså att ta sig tid att ha det bra i vardagen och ta till vara på de små sakerna som sätter guldkant på tillvaron.

Och det är det jag vill erbjuda i min studio. Den känslan. Den värmen. Den stunden. En stund att hygge sig.

Jag är utbildad yogalärare multistyle med särskild inriktining inom ayurveda, den indiska läkekonsten. Med det som grund tillsammans med tibetansk healing så bygger jag upp mina klasser. Jag är nördig med muskler och beskriver alltid tydligt vad vi jobbar med och var det ska kännas.

Sedan jag var ung har jag haft ett intresse för yogan, men det växte sig starkare när jag utbildade mig till massageterapeut & personlig tränare samt startade mitt friskvårdsföretag 2012. Det hela ledde till att jag ett par år senare tog språng och utbildade mig till yogalärare 2015 och därefter har jag drivit en yogastudio i Rättvik 2015-2021.  Förutom etablerade klasser, kurser och workshops i studion så har jag även ägnat de senaste 2017-2019 till retreatverksamhet i Indien tillsammans med en barndomsvän.  

"Vi använder inte vår kropp för att ta oss in i positionerna, utan snarare positionerna för att ta os in i vår kropp, så mina klasser är lättsamma, busiga, med en hel del skratt och såklart utmaningar. Vad vore livet utan lite utmaningar?"

Ödmjukhet och kärlek mot oss själva är grunden vi utgår ifrån på mina klasser.