Vilka är vi?

Anna

Anna är utbildad yogalärare multistyle med särskild inriktining inom ayurveda, den indiska läkekonsten. Med det som grund tillsammans med tibetansk healing så bygger hon upp sina klasser i studion.
Anna har sedan hon var ung haft ett intresse för yogan, men det växte sig starkare när hon utbildade sig till massageterapeut & personlig tränare, och det ledde till att hon ett par år senare tog språng och utbildade sig till yogalärare 2015 och har haft sin yogastudio i Rättvik sedan dess.  Förutom etablerade klasser, kurser och workshops i studion så har hon även ägnat de senaste tre åren till retreatverksamhet i Indien tillsammans med en barndomsvän.  

"Vi använder inte vår kropp för att ta oss in i positionerna, utan snarare positionerna för att ta os in i vår kropp, så mina klasser är lättsamma, busiga, med en hel del skratt och såklart utmaningar. Vad vore livet utan lite utmaningar?"
Ödmjukhet och kärlek mot oss själva är grunden vi utgår ifrån i studion.

Anna leder hathayoga och yinyogaklasser på måndagar i vår

Linda

"Hälsa inifrån och ut, kropp & själ är mitt stora intresse. Jag är väldigt tacksam att få gjort det till mitt yrke, att hjälpa andra hitta sitt välmående."

 Intresset för hälsa har varit med mig hela mitt vuxna liv, hur kropp och själ samverkar och hur stressen påverkar samhället och oss idag. Stress och jag går inte bra ihop, jag jobbar ständigt på mitt eget välmående och det är något jag vill hjälpa dig som kommer hit att hitta. Jag vill dig en paus från alla stress och måsten, och ge dig en stund där du bara kan vara.


Linda leder medicinsk yoga på onsdagar & torsdagar i vår

Ida

Utöver mina hundratals utbildningstimmar inom globalyoga, en utbildning inom reiki, thaiyogamassage och forrestyoga ws m.m så älskar jag att läsa och grotta ner mig i olika ämnen kring kropp och hälsa och det jag fascineras över är kroppen och människans storhet! Hur det vi tänker, känner och hur vi förhåller oss till vår omvärld påverkar vår hälsa likväl som rörelse och andning. Hur allt är sammankopplat och bildar ett holistiskt perspektiv som för mig är hälsa och välmående.
Min önskan är att inspirera dig till att på ett nyfiket sätt umgås och lära känna dig själv. Att våga släppa idéerna på vad perfektion, skönhet och prestation är och landa i en känsla av din EGEN perfektion precis som du är just nu. Vare sig du befinner dig i globalyogans varma flöde eller i yinyogans stillhet.

Ida leder globalyoga & yinyogaklasser på tisdagar i vår.